Första maj - ingen morgontidning!

Första maj! Sjuttiosju dagar utan mat har passerat och det återstår tjugofem. Det går som en dans på rosor, synd bara att fötterna landar på törnen vissa stunder.

Vaknar sent, och längtar efter den morgontidning som inte kommer. Första maj är röd dag. Ordentligt röd för somliga. Men för mig innebär det att jag inte får stunden med morgontidningen. Hade jag bara orkat hade jag blivit irriterad. Men irritation skapar inget krativt så det får vara. Alternativsysselsättning finns!

Det var sista april igår och junior drog iväg med skramlade kasse. Skrammelkasse innebär nattvak för pappa och som vanligt oroar sig pappa helt i onödan. Vid halv ett hämtas sonen av sin storebror och är hur städad som helst. Ser inte ut att vara påverkad av annat än nattens kyla.
Att man aldrig kan lära sig. Fantasin är ibland störande.

Ibland är fantasin roligare att använda. När man tänker på en vacker . . .

Första maj är dagen då jag fortsätter göra i ordning skrivarstugan. Den är urplockad på juniors alla prylar och nu blir det att hitta lösningar för att få en skrivplats.
Utanför ligger tusentals kottar efter tallen som fälldes för ett tag sedan. Dessa kottar ska också förflyttas till någon osynlig plats.
Altanen blev inte riktigt klar och det behöver köras en massa skräp till tippen.
Det får komma vid nästa värmeperiod, för den här ska mesta tiden användas till att åka cab till trevliga uteserveringar och dricka kaffe.
När äteriet kommer igång ska såna uteserveringar runt om i Sverige även testas vad gäller de kulinariska egenskaperna.

En väckarklocka hörs från övervåningen. Klockan är tio och Fredrik vill upp. Lite förövning till i morgon, då han ska styra mot Umeå vid den här tiden. Idag ska han träna med Korsnäs för första gången på tre år. Åter till moderklubben efter tre år i Sundborn.

Visst blir själen roligare
när vädret är soligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0